Robs Tourpools

Organiseer een pool met jouw eigen spelregels en puntentelling


Startpagina |Aanmelden |Jaargang 2017 |
Kostverloren Tourpoule 2017

Doel van het spel

Nadat je dit hebt gelezen kun je maximaal 15 renners kiezen die voor deze zomer jouw tourploeg gaan vormen. De inschrijving sluit op zaterdag 1 juli om 12.00 uur.  Zorg er dus voor dat je lijst voor die tijd is ingevuld op deze website.

De 15 renners gaan punten scoren zolang ze nog actief zijn in de Tour de France. Let hierbij goed op dat een renner wel gestart is aan de Tour.

 

Wat zijn de kosten?

€5,00, waarvan een deel naar Stichting KiKA gaat! Dit bedrag kan worden gepind of contant betaald worden bij Café Kostverloren nadat je hier de lijst hebt ingevuld. Er hangt een lijst waarop je naam en teamnaam wordt ingevuld als je hebt betaald. Lijsten waarvoor NIET betaald is vóór 1 juli om 12:00 worden verwijderd uit de Poule. Zorg er dus voor dat je dit op tijd doet. 

Met je deelname ding je mee naar mooi dagprijzen en natuurlijk de HOOFDPRIJS.

 

Uitgesloten renners

Mocht een renner tijdens de tour door de directie van de tour worden uitgesloten van verdere deelname (bv dooreen positieve dopingtest) dan blijven de tot dan toe behaalde punten staan. Renners verliezen hun punten dus niet meer.

 

Puntentelling

Na elke etappe worden punten toegekend aan de renners. Dit zal zo snel mogelijk verwerkt worden, maar dit kan uitlopen tot een dag na de etappe. Punten kun je verdienen met de top 25 van de etappe-uitslag, de top 10 van het algemeen klassement en de top 5 van het bergklassement, het sprintklassement en het witte trui klassement. Ook krijgt de renner bovenaan het strijdlust-klassement punten. Voor de resultaten gaan we bij Café Kostverloren uit van de officiële toursite: www.letour.fr

Uitleg spelregels