Robs Tourpools

Organiseer een pool met jouw eigen spelregels en puntentelling


Startpagina |Aanmelden |Jaargang 2017 |
EUROPA HAVE TOURTOTO 2017

Beste collega, werkzaam bij 1 van de Albert Heijn, Hema, Gall & Gall of Wanna winkels van Europa Have.

Leuk dat je meedoet aan onze besloten Tourtoto, waarbij ook dit jaar weer leuke prijzen zijn te winnen. Je kunt op ieder moment jouw team van 15 renners (en 5 reserves) aanmaken en wijzigen. Je kunt dit doen tot zaterdag 1 juli om 15:00 uur (en is tot die tijd voor niemand anders zichtbaar). Daarna is je team definitief en ga je met de gekozen renners iedere dag de strijd aan met je collega's om punten te halen.

Wie aan het eind van de Tour de France de meeste punten heeft gehaald wint de Toto (en dus de hoofdprijs). Daarnaast zullen er nog meer prijzen te winnen zijn, waaronder natuurlijk weer de felbegeerde rode lantaarn prijs voor de nummer laatst in het klassement. Ook zijn er dit jaar 4 extra prijzen te winnen! Lees hiervoor de spelregels die in de winkel ligt goed door.

Deelname kost maar € 2 per ingeschreven team en je mag zoveel teams inschrijven als je maar wilt.

DENK ER BIJ HET INSCHRIJVEN VAN JE TEAM WEER AAN, OM BIJ HET AANMAKEN OF INSCHRIJVEN ALTIJD JE WINKELNUMMER IN TE VULLEN BIJ HET TUSSENVOEGSEL OF LATER ALSNOG BIJ HET AANMAKEN VAN JE TEAM!   B.v. Jan (1968) Janssen

Veel plezier met het samenstellen van je team(s) en natuurlijk ook succes gedurende de eerste drie weken van juli.

Uitleg spelregels
De uiteindelijke definitieve 15 renners uit jouw ploeg kunnen iedere dag punten voor je scoren (alleen een eventuele ploegentijdrit telt niet mee) als ze bij de 1e 15 van de etappe eindigen.

De puntenverdeling is als volgt:
1e256e1411e5
2e227e1212e4
3e208e1013e3
4e189e814e2
5e1610e615e1

De uiteindelijke winnaar is diegene die aan het einde van de Tour de France de meeste punten heeft gehaald.