Robs Tourpools

Organiseer een pool met jouw eigen spelregels en puntentelling


Startpagina |Aanmelden |Jaargang 2017 |
C.C.V. 2017

Beste wielervrienden,

 

Dit jaar vanuit Sales een wielerpoule. Speel met 20 renners, hiervan tellen er elke dag 10 in de etappeuitslag.

De deelname bedraag €5 te betalen aan T. Willemsen, IBAN NL31ABNA0924705949

Tot 10 deelnemers ontvangt de winnaar de gehele pot. Bij meer dan 10 deelnemers wordt de prijzenpot verdeeld over de top 3.

Deelnemen kan tot zaterdag 1 juli 12:00. De naam van de poul is CCV 2017

 

Gr Tom & Coen

Uitleg spelregels
Het spel is zeer eenvoudig.
Stel een lijst samen van 20 wielrenners waarvan u verwacht dat ze kans maken om dagelijks bij de eerste 10 in de etappe uitslag voorkomen en vul 20 reserverenners in. Wint een van uw renners de etappe krijgt u 10 punten, wordt hij tweede 9, derde 8, vierde 7 enz. enz. ...

Op een moment dat een van uw top 20 renners uitvalt of buiten de tijdslimiet binnenkomt, wordt deze de volgende etappe vervangen door een door u opgegeven reserverenner. Dit is de renner die het hoogst genoteerd staat op uw lijstje reserverenners. Als een renner niet meer start wordt hij nog voor de aanvang van de etappe vervangen door de eerste reserverenner.

or aan te geven wie volgens u de beste 3 van het eindklassement zijn maakt u kans op 3 x 15 bonuspunten als de juiste plaats in de rangschikking wordt geraden.

Ook wordt gevraagd de winnaar van de bolletjes (beste klimmer) - en de groene trui (beste sprinter) te voorspellen. Dit levert eveneens 15 bonuspunten op.

BELANGRIJK: Vul alle 20 reserverenners in omdat er zeer veel uitvallers zijn of renners die op het laatste moment niet opgesteld worden.